Podmínky služby
Používáním SnapSave souhlasíte s tím, že ukládáte jen veřejná videa z Facebooku, k jejichž uchování máte právo.
SnapSave zkontroluje odkaz na Facebook a vyžádá veřejný soubor. Pokud je video soukromé, smazané, nebo Facebook soubor nevrátí, nic ke stažení se nenabídne.
Za použití uloženého souboru odpovídáte vy. Nepublikujte znovu cizí video bez práva tak učinit.
Tlačítka stahování odpovídají souborům, které se skutečně vrátí. SnapSave neslibuje určité rozlišení u každého videa.